Patricia Strohm

Back to previous page

Vanaf januari 2023 ben ik werkzaam als consultant onderwijslogistiek bij Senz Interim. Daarvoor heb ik ruim 20 jaar als docent Duits in het voortgezet onderwijs gewerkt. Naast het docentschap heb ik ook verschillende coördinator functies bekleed, waaronder coördinator van de huiseigen academie, leerling coördinator VMBO onderbouw en coördinator van de begeleide werkplek. In de loop van de jaren begon ik me naast het primaire proces ook steeds meer te interesseren voor de onderwijslogistieke kant van het onderwijs. Ondertussen heb ik ervaring opgedaan als roostermaker en onderwijsplanner in het operationele werkveld en als projectleider op tactisch en strategisch niveau. Ik krijg energie van nieuwe uitdagingen en ben gedreven deze, samen met anderen, tot het best mogelijke resultaat te brengen. Ik ga graag de uitdaging aan om binnen onderwijsinstellingen bij te dragen aan procesondersteuning, planning en roostering.

Our clients

Stay informed!

Would you like to stay informed about the latest developments in the field of educational logistics? Then sign up for our newsletter

Aanmelden nieuwsbrief

Sign up for the Senz Interim newsletter.

Please wait...

Thank you for subscribing to the newsletter. This way you stay informed of the latest developments. A confirmation email has been sent to you. This should be your first confirmation before you will receive emails from us.