Fabian Ellenberger

Back to previous page

Mijn naam is Fabian Ellenberger en ik kom uit Duitsland en Ecuador. Ik heb een bachelor in psychologie en ben in het onderwijs terecht gekomen via mijn master in onderwijswetenschappen en -technologieën. Via mijn master bij de Universiteit Twente heb ik bij veel verschillende bedrijven opdrachten uit mogen voeren. Uiteindelijk heb ik tijdens mijn afstudeeropdracht bij Senz Interim een succesvol onderzoek uitgevoerd naar de interne kennisdeling.. Door mijn kennis en ervaring ben ik goed op de hoogte van de nieuwste vormen van pedagogiek, personeelsontwikkeling en technologieën in de onderwijssector.

Nadat ik mijn onderzoeksopdracht had afgerond heb ik de mogelijkheid gekregen om als consultant aan de slag te gaan bij Senz Interim.
Omdat ik Duits en Spaans als moedertaal heb en zowel Engels als Nederlands op A2-niveau beheers, heb ik een brede spreekvaardigheid. Door mijn achtergrond in de psychologie kan ik ook de verschillende culturen, benaderingen en verbindingen in het onderwijs begrijpen en goed communiceren met verschillende internationale partners.

Ik ben kritisch en bij elke stap denk ik na of alle opties zijn overwogen en of alle stakeholders zijn betrokken bij het proces. Ik ben nieuwsgierig en analytisch, wat leidt tot een positief zichtbaar resultaat voor het project en de opdrachtgever. Hierbij verlies ik de lange termijn visie niet uit het oog.

Ik laat mij leiden door nieuwe ontwikkelingen, wetenschappelijke literatuur en ervaringen bij onderwijsinstellingen. Nieuwe uitdagingen prikkelen en motiveren mij om me te blijven ontwikkelen en ik ben altijd gefascineerd door de nieuwe benaderingen in de onderwijssector.

Fabian Ellenberger, Consultant Onderwijslogistiek

Our clients

Stay informed!

Would you like to stay informed about the latest developments in the field of educational logistics? Then sign up for our newsletter

Aanmelden nieuwsbrief

Sign up for the Senz Interim newsletter.

Please wait...

Thank you for subscribing to the newsletter. This way you stay informed of the latest developments. A confirmation email has been sent to you. This should be your first confirmation before you will receive emails from us.