Aan het woord: afstudeerder Mathijs ter Keurs

Back to blogs

Aan het woord: afstudeerder Mathijs ter Keurs

Written on 22 March 2022

Afstuderen Master Data Driven Business

In december ben ik in contact gekomen met Jeroen en Robin voor een passende afstudeeropdracht om mijn Master Data Driven Business aan de Hogeschool Utrecht af te ronden. Senz Interim heeft op de planning staan om het nieuwe product EduViewz uit te bereiden. Momenteel geeft EduViewz inzichten op allerlei onderwerpen in de onderwijslogistiek. Op financieel gebied is er op dit moment nog weinig/niets maar is het streven om daaruit te bereiden. Denk hierbij aan het koppelen van financiële gegevens aan gegevens over ruimtegebruik/ gehuurde ruimtes, aan kosten van personeel, of het inzichtelijk maken van de netto-opbrengst van volwassenenonderwijs. Mijn afstudeeropdracht is gelinkt aan de uitbereiding van EduViewz op financieel gebied.

Tijdens mijn afstudeerperiode, die begin februari begonnen is, word ik binnen Senz Interim begeleid door Jeroen. Jeroen zal voor mij de deuren openen naar andere collega’s en helpen met data vergaren wat nodig is voor mijn afstudeeropdracht.

De eerste stap in mijn afstudeerproces zal het gericht opstellen van een onderzoeksvoorstel zijn, daarmee zal ik de komende twee maanden een paar dagen in de week actief mee zijn. Die periode zal worden ingevuld met verschillende werkzaamheden, zoals het analyseren van data, opstellen van plan van aanpak en literatuurstudies.

De tweede stap in mijn afstudeerproces zal het ontwikkelen van de praktijkoplossing van de onderzoeksopdracht zijn wat in het onderzoeksvoorstel geïdentificeerd is en een bijbehorende procesbeschrijving. Het doel van de procesbeschrijving is om de totstandkoming van de praktijkoplossing navolgbaar te maken.

Ik kijk ernaar uit om mijn afstudeeropdracht bij Senz Interim uit te voeren en ga me inzetten om uiteindelijk voor beide partijen een positief resultaat te behalen.

Mathijs ter Keurs

Want to know more?

If you'd like more information about the educational model, please complete the form below.

Our clients

Stay informed!

Would you like to stay informed about the latest developments in the field of educational logistics? Then sign up for our newsletter

Aanmelden nieuwsbrief

Sign up for the Senz Interim newsletter.

Please wait...

Thank you for subscribing to the newsletter. This way you stay informed of the latest developments. A confirmation email has been sent to you. This should be your first confirmation before you will receive emails from us.